ОПШТИНА ДИМИТРОВГРАД РАСПИСАЛА ЈАВНИ КОНКУРС ЗА НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ У ОКВИРУ ReLOad PROGRAMA

Данас, 23.02.2018. године, расписан је Јавни конкурс за организације цивилног друштва/удружења грађана за предају предлога пројеката у склопу пројекта „Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану”.

 

РеЛОаД је регионални пројекат, финансиран од стране Европске уније (ЕУ), а спроводи Програм уједињених нација за развој (УНДП) на Западном Балкану. Програм се спроводи у Албанији, бившој југословенској Републици Македонији, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Косову* и Србији.

 

Општина Димитровград је међу 5 изабраних јединица локалне самоуправе (ЈЛС) са којима ће се реализовати пројекат. Осим општине Димитровград изабране су и општина Чачак, општина Параћин и градови Крагујевац и Шабац.

 

Општина Димитровград и пројекат РеЛОаД позивају све организације цивилног друштва (ОЦД)/удружења грађана из Републике Србије да доставе предлоге пројеката који су у складу са развојним циљевима општине Димитровград из области: Подршка маргинализованим групама грађана, Локални економски развој, Млади, Развој одрживе пољопривредне производње, Очување културне баштине.

 

Право на учешће имају све формално регистроване организације цивилног друштва (ОЦД)/удружења грађана.

 

Документација за пријаву на Јавни конкурс општине Димитровград се може преузети од 23. фебруара до 24. марта 2018. године.

 

О свим детаљима се можете информисати на веб страници: www.UNDP/ReLOaD и на веб страници општине Димитровград www.dimitrovgrad.rs у сектору „Конкурси“.

 

Рок за предају апликације је 24.март 2018. године.