Општина Димитровград расписала конкурс за доделу студентских стипендија

Општина Димитровград расписала је конкурс за доделу стипендија студентима са територије општине Димитровград за школску 2017/2018. годину.

Ове године биће подељена укупно 31 стипендија – 18 редовних и 13 посебних. Када је реч о редовним стипендијама, предвиђено је шеснаест стипендија за студенте основних академских студија и две за мастер и(ли) докторске студије, док ће посебне стипендије моћи да добије петоро студената прве године студија, шесторо студената основних академских студија и два студента који су на мастер, односно докторским студијама.

Износ стипендија је 8.000 динара, а биће исплаћиване у десет месечних рата. Рок за пријаву на конкурс је 30 дана од дана објављивања конкурса, односно до 15. децембра.

Детаљне информације о условима конкурса и потребној документацији, као и формулари за пријаву, могу се наћи на званичном сајту општине Димитровград.

Текст је део пројекта „Грађански сервис и мањинска заједница“ који се суфинансира средствима Општине Димитровград у оквиру медијског конкурса за 2017. годину.

 

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средствa.

Преузето са интернет портала ФАР.