За 11. септембар заказана седница СО Димитровград – у среду јавна расправа

XVI sednica Skupštine opštine Dimitrovgrada zakazana je za ponedeljak 11. septembar u 10:00 sati. Među 20 tačaka na dnevnom redu zasedanja lokalnog parlamenta su predlozi odluka o usvajanju izveštaja o poslovanju budžeta opštine Dimitrovgrad za prvo šestomesečje u ovoj godini i o izmeni i dopuni Odluke o budžetu za 2017. godinu.
Odbornici će razmatrati i predlog odluke o maksimalnom broju zaposlenih u lokalnoj samoupravi i o javnim parkiralištima u Dimitrovgradu. Na dnevnom redu, između ostalog, naći će se i izveštaj o realizaciji programa iz delokruga rada JP „Komunalac“  i finansijskog poslovanja za 2016. godinu, kao i predlog odluke o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u predškolskoj ustanovi „Osmi septembar“.
Pojedine tačke biće razmatrane na javnoj raspravi, koju je predsednik SO Dimitrovgrad Đorđe Dimov zakazao za sredu 6. septembar u 10:00 sati u skupštinskoj sali i pozvao predstavnike nadležnih organa opštine, javnih službi, odnosno predlagača i obrađivača akata, zainteresovane građane, predstavnike udruženja građana i medije da učestvuju u njoj.

Preuzeto sa internet portala FAR