Пројекат „Реконструкција простора за формирање Туристичког инфо центра“ добио највише гласова грађана Димитровграда

У петак, 23. јуна завршено је гласање за избор пројеката на који ће се утрошити 20 хиљада евра, које је општина Димитровград освојила у наградној игри „Узми рачун и победи“. Највише гласова, укупно 137 добио је пројекат „Реконструкција простора за формирање Туристичког инфо центра“. За куповину теренског возила за Дом здравља гласало је 132, док је 118 грађана заокружило пројекат „Реконструкција платоа испред Центра за културу“ (набавка и постављање гранитних плоча).

 Бобан Петров, помоћник председника општине Димитровград каже да ће се  послати сва неопходна документација на адресу Министарства државне управе и локалне самоуправе Републике Србије и да ће у наредних десетак дана општина Димитровград добити сагласност за реализацију пројекта реконструкције простора за формирање туристичког инфо центра.

Након што добије сагласност поменутог министарства, општина Димитровград ће кренути у поступак јавне набавке за реализацију одабраног пројекта. Укупно 391 грађанин Димитровгада је учествовао у гласању.

Преузето са интернет портала ФАР.