XVII седница СО Димитровград 1. новембра – У понедељак одржана јавна расправа

Данас 1. новембар у 10:00 часова заказана је XVII седница Скупштине општине Димитровград са обимним дневним редом од 38 тачака. У центру пажње првог дела седнице биће избор новог председника СО Димитровград.

Пред одборницима ће се, између осталог, наћи извештај о пословању буџета општине за период од 1. јануара до 30. септембра ове године, као и предлози Одлука о измени и допуни одлуке о буџету општине и о организацији Општинске управе.

На дневном реду седнице локалног парламента су и измене програма пословања Јавног предузећа „Комуналац“, финансијски извештај Предшколске установе „Осми септембар“ за 2017. годину, извештај о раду ове установе за протеклу и план рада за ову радну годину, одлука о стипендирању студената  и награђивању ученика основних и средњих школа са територије општине Димитровград.

Поводом појединих тачака са дневног реда СО Димитровград, у понедељак 30. новембра у 11:00 сати, у општинској сали, је одржана јавна расправа на коју су били позвани представници надлежних органа општине, јавних служби, удружења грађана, медија и заинтересовани грађани.